Wellness Studio

TRÄNING SOM PASSAR DIG

Den bÀsta trÀningen Àr den som blir av! 

VÀlkommen till en komplett trÀningsanlÀggning, utrustad med allt du behöver för att nÄ dina personliga mÄl.

VĂ„rt mĂ„l Ă€r att stĂ€ndigt utvecklas, att följa goda trender och tillgodogöra vĂ„ra medlemmars önskemĂ„l. Vi Ă€r en klubb dĂ€r alla kan mötas, trĂ€na och mĂ„ bra tillsammans i en inspirerande miljö. För vi vet att med inspirerande trĂ€ning kommer ocksĂ„ god hĂ€lsa. Nyss lanserades det unika trĂ€ningskonceptet BIOCIRCUIT™ .

BLI MEDLEM

Ta första steget med oss!

Vi har flexibla medlemskap bÄde nÀr det gÀller innehÄll och avtalslÀngder (frÄn 1 mÄn). Med vÄra Platinamedlemskap har du tillgÄng till alla vÄra anlÀggningar men vill du bara vara Silvermedlem pÄ nÄgon av vÄra mindre anlÀggningar sÄ gÄr det utmÀrkt. Vi erbjuder anpassade medlemskap för studenter och seniorer.

JUST NU –PERSONLIG TRÄNARE (PT) PÅ KÖPET!
Bli medlem nu fÄ tvÄ tillfÀllen med en PT (WellnessGo) pÄ köpet. Detta till ett vÀrde av ca1200kr. Kom och prata trÀning och hÀlsa med oss och bli motiverad till att ta nÀsta steg. Du fÄr se och uppleva vÄra fina lokaler och sjÀlvklart fÄ en presentation av vÄrt breda utbud av trÀning och övriga tjÀnster. Inget köptvÄng alls! SÄ, vad vÀntar du pÄ? Ta nu steget och klicka pÄ bilden nedan och fyll i formulÀret i lÀnken sÄ kontaktar vi dig snarast.