Medlemsbesök på Skåneflyg

14 February, 2022

28 mars premiärflyger Skåneflyg sträckan Kristianstad Österlen Airport till Stockholm Bromma. Jag åkte ut till vår egna lokala flygplats och träffade Amanda som sedan januari är ansvarig för försäljningen på Skåneflyg.

Skåneflyg är historiskt med sina lokala ägare som gått ihop för att stärka infrastrukturen och möjligheten för företag och privatpersoner att på ett snabbt och enkelt sätt ta sig till huvudstaden.

Skåneflyg är till för dig som uppskattar enkelhet, smidighet, bekvämlighet och det lite mer personliga. Det kommer du att upptäcka så fort du kommer ombord på Humlan. Som ett lokalt litet Flygbolag bjuder de alltid på det lilla extra, naturligtvis från Skåne. De är noga med att servera näringsriktig och närproducerad mat och dryck, ett smakprov från Skåne.

Skulle det vara en bra lösning för ditt företag att använda flyget när ni ska till Stockholm. Skåneflyg har flera olika buntbiljetter. Fördelen med buntbiljetter är att de alltid är ombokningsbara och , namnändringsbara! Dessutom inår alltid bagage och den professionella personalen på flygplatsen gör att du kan checka in fram till 20 minuter före avgång. Parkerar gör du precis utanför och du behvöer inte oroa dig för parkerings böter för här är parkeringen gratis!

  

Amanda – din kontakt på Skåneflyg

 

Carl-Henrik Dahlqvist en av grundarna var på visit på flygplatsen och fick möjlighet till ett litet snack med honom också!

Jacob Karlsson, Carl-Henrik Dahlqvist, Fredrik Rosengren, Sam Giertz och Henrik Persson Ekdahl (med via skärm)

 

Senaste nytt

Söderberg & Partner ny medlem

30 November, 2022

Läs mer

Åhus julradio 95,8

24 November, 2022

Nu är Åhus julradio igång, lyssna tillsammans med oss och kom i julstämning med klassisk julmusik! ...

Läs mer

Do Yoga i Åhus ny medlem

20 November, 2022

Therese Högström driver Do Yoga i Åhus med lokaler på främsta parkett på Skeppsbron. ...

Läs mer