Ny medlem Ripa Honung

15 February, 2024

Ripa Honung gick under hösten 2023 med som ny medlem i Platsoganisation Åhus.

RipaHonung är ett familjeföretag som ligger mitt i Ripa by, strax utanför Åhus i Skåne. Intresset för biodling startade med 2 bikupor i trädgården för cirka 12 år sedan. 2017 bestämde jag mig för att satsa på våra bin och gå en yrkesutbildning i biodling i Höör. Tack vare två berikande år i skolan, som gett mig en gedigen kunskap om bin tillsammans med många hemligheter om biprodukter och hur man framställer honung, besitter jag nu gesällbrev i yrkesbiodling.

Läs mer om RipaHonung på https://www.ripahonung.se/1_4_hitta-till-oss.html

Senaste nytt

Ny medlem Åhus Bilvård

12 March, 2024

Läs mer

Vi fick ett viktigt mejl // Samarbeten och samverkan

4 March, 2024

Läs mer

Ny medlem Ripa Honung

15 February, 2024

Läs mer