Vi fick ett viktigt mejl // Samarbeten och samverkan

4 March, 2024

I förra veckan hade vi Köpmannagruppsmöte och diskussionerna var bra och främjandet av sammanhållning i byn. Efter mötet fick jag ett mejl av Mikael på Åhus Träningscenter där jag tycker att han verkligen formulerar hur viktigt det är med samverkan och samarbeten. Mikael godkände att jag delade med mig och jag är stolt över våra företagare i byn som samverkar. Alla våra medlemmar hittar du på www.ahussweden.se/medlemmar.

—————————————————————————

Tack allihopa som var med på mötet igår, jättekul att träffa er och höra om era resor och utmaningar.

Jag är helt övertygad om att vi tillsammans kan stärka Åhus som by och samlingsplats med fina restauranger, fik och butiker men också ett starkt näringsliv. Det är tydligt att vi alla har olika utmaningar framför oss och vårt behov av att synas är gemensamt men dock på helt olika sätt. Vissa behöver ha en stor spridning och behöver tryck under en kortare period, vissa andra behöver ett jämt flöde av besökare från närområdet. En stor utmaning att samla alla dessa behov och önskemål och Louise gör ett starkt jobb med detta.

Vi som gym vänder oss till folk som bor eller jobbar i Åhus, större än 17 km´s omkrets är inte vårt upptagningsområde och även att fylla gymmet med sommargäster är inte speciellt aktuellt för oss. Men för andra är sommargästerna de viktigaste.

Jag anser att en möjlighet och utmaning är att försöka se Åhus som en året-runt-by och klara av att ha verksamheterna levande året runt och få våra kära Åhus-bor att handla och stanna i vår by. Just nu är det internet-handeln, billigare alternativ eller i värsta fall köpcentrum som tar ”våra” kunder.

Jag har inget recept på hur detta kan lösas mer än att titta på mig själv. Handlar jag lokalt? Stöttar jag våra fik och restauranger? Pratar jag väl om våra kolleger i byn? Följer jag de andra på sociala medier? 

Vi är öppna för lokala samarbeten och har under året och även förra året testat lite olika lösningar för att få uppmärksamhet och ”Spring” i butikerna och är ni intresserade så tag gärna kontakt med mig via mail. Det handlar om samarbeten som gagnar bägge parterna då vi är en klubb med ca 1500 medlemmar och 400 besökare per dag; en stor samlingsplats helt enkelt.

Den 23 mars kör vi traditionellt SPIN OF HOPE för barncancerfonden och kör 12 spinningpass där varje lag köpt en cykel och håller igång den med olika deltagare varje timme. Vi ställer upp med lokal, instruktörer och t o m live-musik från Furuboda musiklinje. Dessutom har vi lokala företag som stöttar eventet med antingen lag eller priser till vår utlottning bland alla som deltagit. Det går att läsa mer på vårt event på Facebook. Kanske något för ert företag eller kanske hela Åhus Sweden kunde dragit ihop ett lag. 1500/3000/10000 kr kostar den beroende på hur mycket man vill stödja.

Vi är också intresserade av att erbjuda er som medlemmar i Åhus Sweden lösningar när det gäller träning. Kontakta gärna mig på 044-289 389 så bjuder jag er på en visning och Hälsoplan och ett litet unikt erbjudande.

Stort lycka till och hoppas vi ses på byn.

Hälsningar
Mikael
Medlemsrådgivare Åhus Träningscenter
mikael@ahustraningscenter.com

Senaste nytt

Ny medlem Åhus Bilvård

12 March, 2024

Läs mer

Vi fick ett viktigt mejl // Samarbeten och samverkan

4 March, 2024

Läs mer

Ny medlem Ripa Honung

15 February, 2024

Läs mer