;)

Absolut Home

THE ÅHUS VILLA

I slutet av 70-talet kom en vodka från östra Skåne att bli vodkan på allas läppar och en vodka som serverades på kända barer runt om i världen. Namnet? Absolut Vodka.
Allt startade 1979 i Åhus, där varje droppe sedan dess har, och fortfarande blir, producerad.

Vi på Absolut Home är nu glada att kunna dela med oss av vår resa, vår historia och vårt arv. På Absolut Home kan du ta del av legenden om vodkan från Åhus och historien bakom ett av världens mest ikoniska varumärke. Absolut Home erbjuder en hissnande resa genom hantverk och innovation, vilja och strävan. Människor och drömmar. Efter ett besök på Absolut Home kommer du att förstå att alla vodka inte är lika.

I vår restaurang, serverar vi en modern tolkning av den svenska mattraditionen baserat på lokala råvaror. I vår bar kan du prova såväl klassiska som moderna cocktails.


Följ med på guider genom Absolut Homes alla rum och lyssna på Absolut Vodkas stolta historia. Under 90 minuter får du bland annat lära dig hur en av världens finaste spritsorter blir till, varför den en gång i tiden skapades och mycket mer.


Var med när bartendern avslöjar några av hantverkets bäst bevarade hemligheter, få en introduktion i att blanda drinkar och upptäck hur gott det blir när du gör det själv.


Slå dig ned i Absolut Homes restaurang och låt köksmästare Fredrik Wallgren skämma bort dig med närodlade råvaror och lokala specialiteter.

Källa: https://www.absoluthome.com/sv/