;)

Absolut Home

THE ÅHUS VILLA

I slutet av 70-talet kom en vodka frÄn östra SkÄne att bli vodkan pÄ allas lÀppar och en vodka som serverades pÄ kÀnda barer runt om i vÀrlden. Namnet? Absolut Vodka.
Allt startade 1979 i Åhus, dĂ€r varje droppe sedan dess har, och fortfarande blir, producerad.

Vi pĂ„ Absolut Home Ă€r nu glada att kunna dela med oss av vĂ„r resa, vĂ„r historia och vĂ„rt arv. PĂ„ Absolut Home kan du ta del av legenden om vodkan frĂ„n Åhus och historien bakom ett av vĂ€rldens mest ikoniska varumĂ€rke. Absolut Home erbjuder en hissnande resa genom hantverk och innovation, vilja och strĂ€van. MĂ€nniskor och drömmar. Efter ett besök pĂ„ Absolut Home kommer du att förstĂ„ att alla vodka inte Ă€r lika.

I vÄr restaurang, serverar vi en modern tolkning av den svenska mattraditionen baserat pÄ lokala rÄvaror. I vÄr bar kan du prova sÄvÀl klassiska som moderna cocktails.


Följ med pÄ guider genom Absolut Homes alla rum och lyssna pÄ Absolut Vodkas stolta historia. Under 90 minuter fÄr du bland annat lÀra dig hur en av vÀrldens finaste spritsorter blir till, varför den en gÄng i tiden skapades och mycket mer.


Var med nÀr bartendern avslöjar nÄgra av hantverkets bÀst bevarade hemligheter, fÄ en introduktion i att blanda drinkar och upptÀck hur gott det blir nÀr du gör det sjÀlv.


SlÄ dig ned i Absolut Homes restaurang och lÄt köksmÀstare Fredrik Wallgren skÀmma bort dig med nÀrodlade rÄvaror och lokala specialiteter.

KÀlla: https://www.absoluthome.com/sv/