Åhus Sun Center

Närmare solljus än så här kommer du inte!

Välkommen till Åhus Sun Center! Vi erbjuder tre olika varianter av solarium. Skulle det vara kö till ditt favoritsolarium så är det bara att slå dig ner i vår lounge som är smakfullt inredd och där du dessutom kan njuta av fantastisk Absolutkonst av Sandra Ahlman. Varför inte läsa i en tidning, köpa en dricka eller bara njuta av lugnet och miljön. Vi finns inte mindre än ett samtal bort och vi är dagligen i lokalen för att se till att det är rent och fräscht när du kommer.

Betalning sker med kort, kontanter och betalning via SunApp.

Givetvis fungerar Åhus Swedens presentkort här.

 

 

Våra olika solarium.

 

Rum 1

NEW SUNSHINE  RED AND BLUE

26 St 160 wats OxyTan x-TANsive.

De rosa ljuset i rören stimulerar kroppens naturliga collangenproduktion i det djupare hudlagret som ger huden ny spänst o vitalitet. Vid regelbunden solning minskar även finare linjer och orenheter i huden som exempelvis acne. Perfekt för ni som har känslig hud och blir lätt röda i vanligt solljus.

26 St 160 watts Blue-light.

De speciella egenskaperna hos blått ljus hjälper till att behandla hudproblem, bla psoriasis och acne.
De antibakteriella, antiseptiska och antiinflammatoriska effekterna som tillskrivs blått ljus resulterar i en förbättrad hy och regenerering av trött hud.
Blått ljus avger också positiv energi för ökat välbefinnande, vitalitet och prestationsförmåga.

 

Rum 2

NEW SUNSHINE

Solljuset består av ett brett spektra, från långvarigt rött ljus till grönt, gult till kortvarigt blått ljus och UV-ljus. New Sunshine tar inte bara bort effekten av de olika färgerna utan kombinerar dessutom de olika spektra med UV-ljus för en helt unik sol upplevelse. Perfekt om du har känslig hud. Mer info finns längre ner på sidan.

13 st 160 watts OxyTan x-TANsive.

13st 160 watts Blue-light.

13 st 160 watts Green-light.

13 st 160 watts Yellow-light.

 

Rum 3

OXYTAN 

OxyTan x-TANsive för perfekt solresultat. De rosa ljuset i rören stimulerar kroppens naturliga collangenproduktion i det djupare hudlagret som ger huden ny spänst o vitalitet. Vid regelbunden solning minskar även finare linjer och orenheter i huden som exempelvis acne. Perfekt för ni som har känslig hud och blir lätt röda i vanligt solljus.

I detta solarium så är alla 43 rören 160 watts Oxytan x-TANsive.

 

Rum 4

Detta är ett traditionellt solarium fast med New Sunshine färgspektrum vid huvudet.

I detta solarium är det 44 st 160 watts rör.

 

NEW SUNSHINE INFO

 

BLÅTT LJUS – THE POSITIVE ENERGY LIGHT

De speciella egenskaperna som blått ljus hjälper till att behandla hudproblem, bla psoriasis och acne. De antibakteriella, antiseptiska och antiinflammatoriska effekterna som tillskrivs blått ljus resulterar i en förbättrad hy och regenerering av trött hud. Blått ljus avger också positiv energi för ökat välbefinnande, vitalitet och prestationsförmåga samt en djup mörk härlig solbränna som sitter kvar länge.

RÖTT LJUS – THE VITALIZING BEAUTY LIGHT

Det röda färgspektrum ger näring åt huden, fyller på med D-vitamin vilket gör den len och mjuk. Rött ljus hjälper till att stimulera produktionen av collagen och elastin i huden. Denna energi förbättrar hudens fukt balans och hämmar effekten av fria radikaler. Det gör så att blodcirkulationen ökar med resultat att syre balansen stimuleras i huden. Det ger en djupare och mer hållbar solbränna.

GRÖNT LJUS – THE WELLNES LIGHT

Grönt förknippas med avkoppling. Detta färgspektrum  minskar stress och ökar energin. Natur och tillväxt relaterar till grönt, eftersom färgen är avslappnade och balanserande men samtidigt återhämtande och uppfriskande. Dessa rör hjälper också huden att minska pigment- och ålders fläckar. Huden fylls på med ny energi.

GULT LJUS – THE HAPPY SUNNY SUNLIGHT

Det gula ljuset i vår kollektion av Rainbow solarie rör efterliknar solljus. Det uppmuntrar dessutom till ökad nivå av optimism, livsglädje, självförtroende och kreativitet . Det speciella UVB-ljuset ökar produktionen av D-vitamin och serotonin som är absolut livsnödvändigt och ökar hälsan.

Absolutkonst av Sandra Ahlman.