Åhus Träningscenter 

Åhus Träningscenter, slog upp portarna för första gången 23 augusti, 1993. 2000 flyttade verksamheten till större och nyare lokaler på nuvarande adress. Idag stoltserar vi med ett härligt fräscht gym med flera olikapass, nya maskiner och fin miljö.
Senaste ombyggnaden gjordes 2015. De senaste åren har verksamheten vuxit, fler gruppträningskoncept har tillkommit, bland annat PRAMA och idag hittar ni bl a Milon Q hos oss. 2018 vann vi även Årets CMS club i Sverige.

Hos oss kan du vara precis som du är och alla är välkomna. Vi har något för den glada motionären och den tävlingsinriktade eliten, för den oerfarne och för den rutinerade. Här finns något för alla. Du får som medlem tillgång till alla våra pass och maskiner så att du kan träna det du vill och önskar. Vi bjuder på en trevlig atmosfär och mysig träningsglädje. Som medlem får du hjälp att komma igång genom våra medlemstränare, våra Personliga Tränare kan tillsammans med dig ta träningen till ytterligare en nivå och på passen hittar du välutbildade och inspirerande instruktörer.

Vi har generösa bemannade tider och som medlem får du givetvis nykokt kaffe och en mysig hörna att koppla av i, efter eller innan din träning.

Boka tid med vår medlemsrådgivare så kommer du igång med din träning direkt.