Aoskören 

Aoskören bildades hösten 2009 och har idag ca 45 härliga, sångglada medlemmar. Vi är helt fristående från religiösa och politiska ändamål.

Vi är en blandad kör som leds av Eva Rietz som lockar fram oanade färdigheter hos oss sångare som består av sopraner, altar, tenorer och basar. Vårt musikutbud sträcker sig genom hela den musikaliska världen. Visor, pop, musikal, folklore, modernt mm.

Vi tränar i Aoseums lokaler en gång i veckan under året som är indelat i 2 terminer med jul- och sommaruppehåll. Vårt mål är att framföra en större konsert varje vår samt ytterligare några framträdanden under höstterminen. Vi har genom åren haft konserter med gruppen Vocal Six, Olle Jönsson, Emil Sigfridsson m.fl.

För tillfället har vi intagsstopp med ev. ett litet undantag för basröster.  Är du intresserad av att bli en av oss så kan du ta kontakt så placeras du i en kölista. Vi har inga formella kunskapskrav och intagstester men du bör ha körsångvana och vara relativt tonsäker samt även kunna orientera dig i ett nothäfte.