Cocktailgruppen

VÄLKOMMEN TILL COCKTAILGRUPPEN
Cocktailgruppen Àr en eventbyrÄ som arbetar med barcatering, uthyrning av bartenders, catering och events.

Vi tar fram barkoncept, arbetar med rÄdgivning och planering, utbildar personal och sprider kunskap. Vi kommer till dig eller du till oss och vi Àr vana vid allt frÄn smÄ workshops till stora företagsfester. Cocktailgruppen har erfarenhet av över 1500 arrangemang och events.

VÀlkommen att anlita oss för ditt evenemang. Vi levererar kvalitet, kreativitet, glÀdje och mycket engagemang. Det Àr vÄr vÀrld.

HYRA BARTENDER/HYRA BARDISK
Hyr en av vÄra skickliga bartenders eller en fullt utrustad cocktailbar. Vi skrÀddarsyr din barlösning efter dina önskemÄl.Vi arbetar Àven med bemanning till barer och restauranger.

Cocktailgruppen Àr med dig hela vÀgen genom planeringsprocessen till utförandet av ditt arrangemang. Vi hjÀlper dig att ta fram koncept, drinklistan du önskar och signaturdrinkar. Sedan hjÀlper vi till med planering, inköp och förberedelser.

COCKTAILWORKSHOP
Prova pÄ att fÄ vara kung i baren för en kvÀll. I baren blandar vi allt frÄn klassiker till innovativa cocktails. Vem vet? Kanske skapar du nÀsta storsÀljare och lÀmnar ditt avtryck i drinkhistorien, om inte sÄ kommer vi alltid ha en kvÀll att minnas. Ni kommer till vÄra lokaler eller vi till er.

EVENTS OCH ARRANGEMANG
Vi arrangerar alltifrÄn smÄskaliga workshops till omfattande företagsfester, bröllop etc. Tillsammans har vi pÄ företaget erfarenhet av över 1500 events av olika karaktÀr och storlek. LÄt oss hjÀlpa dig att genomföra ditt event.

BARSTUDIO/MATSTUDIO
Cocktailgruppens barstudio Craftbar Àr belÀgen i en gammal slakterilokal i VÀstberga industriomrÄde. Barstudion Àr hjÀrtat av Cocktailgruppens verksamhet. I barstudion arrangerar vi Cocktailworkshops, utbildningar, events, provningar m.m. Barstudion Àr vÄrt laboratorium.

I matstudion har vi plats för ett 30 tal sittande gÀster. HÀr arrangerar vi middagar, matlagningskvÀllar, cocktailprovningar i kombination med mat och dryckesprovningar.

BAROGRAM // Vi levererar fÀrdiga paket med det du behöver för att blanda cocktails eller mocktails. Paketen innehÄller ingredienser, recept, glas och eventuell barutrustning.

CATERING // Vi levererar mat till ditt arrangemang. Krydda ditt cocktailparty med ”socialfood”, plockmat och snittar. Vi erbjuder fasta menypaket men kan Ă€ven sĂ€tta samman en meny efter era önskemĂ„l.

VÅRA TJÄNSTER