Cocktailgruppen

VÄLKOMMEN TILL COCKTAILGRUPPEN
Cocktailgruppen är en eventbyrå som arbetar med barcatering, uthyrning av bartenders, catering och events.

Vi tar fram barkoncept, arbetar med rådgivning och planering, utbildar personal och sprider kunskap. Vi kommer till dig eller du till oss och vi är vana vid allt från små workshops till stora företagsfester. Cocktailgruppen har erfarenhet av över 1500 arrangemang och events.

Välkommen att anlita oss för ditt evenemang. Vi levererar kvalitet, kreativitet, glädje och mycket engagemang. Det är vår värld.

HYRA BARTENDER/HYRA BARDISK
Hyr en av våra skickliga bartenders eller en fullt utrustad cocktailbar. Vi skräddarsyr din barlösning efter dina önskemål.Vi arbetar även med bemanning till barer och restauranger.

Cocktailgruppen är med dig hela vägen genom planeringsprocessen till utförandet av ditt arrangemang. Vi hjälper dig att ta fram koncept, drinklistan du önskar och signaturdrinkar. Sedan hjälper vi till med planering, inköp och förberedelser.

COCKTAILWORKSHOP
Prova på att få vara kung i baren för en kväll. I baren blandar vi allt från klassiker till innovativa cocktails. Vem vet? Kanske skapar du nästa storsäljare och lämnar ditt avtryck i drinkhistorien, om inte så kommer vi alltid ha en kväll att minnas. Ni kommer till våra lokaler eller vi till er.

EVENTS OCH ARRANGEMANG
Vi arrangerar alltifrån småskaliga workshops till omfattande företagsfester, bröllop etc. Tillsammans har vi på företaget erfarenhet av över 1500 events av olika karaktär och storlek. Låt oss hjälpa dig att genomföra ditt event.

BARSTUDIO/MATSTUDIO
Cocktailgruppens barstudio Craftbar är belägen i en gammal slakterilokal i Västberga industriområde. Barstudion är hjärtat av Cocktailgruppens verksamhet. I barstudion arrangerar vi Cocktailworkshops, utbildningar, events, provningar m.m. Barstudion är vårt laboratorium.

I matstudion har vi plats för ett 30 tal sittande gäster. Här arrangerar vi middagar, matlagningskvällar, cocktailprovningar i kombination med mat och dryckesprovningar.

BAROGRAM // Vi levererar färdiga paket med det du behöver för att blanda cocktails eller mocktails. Paketen innehåller ingredienser, recept, glas och eventuell barutrustning.

CATERING // Vi levererar mat till ditt arrangemang. Krydda ditt cocktailparty med ”socialfood”, plockmat och snittar. Vi erbjuder fasta menypaket men kan även sätta samman en meny efter era önskemål.

VÅRA TJÄNSTER