Dalicus

Auktoriserad redovisnings- & revisionsbyrå i Kristianstad.

Dalicus är en fullservicebyrå som har allt under ett tak. Vi levererar kompletta lösningar inom redovisning, revision och rådgivning.

Vi är en byrå som skiljer sig från mängden med vår personliga prägel, där varje kunds ekonomiska resa och behov står i rampljuset. Vi kombinerar expertis med en genuin omsorg om ditt företags framtid.

Kundens behov i fokus

Från löpande bokföring till avancerad rådgivning och revision, har Dalicus allt du behöver för att ta ditt företag till nästa nivå. Här har du möjligheten att styra vilka delar av din redovisning du vill ha hjälp med.

Team Dalicus

Vi på Dalicus har erfarenhet av att arbeta med både stora och små bolag, inom olika branscher och sektorer. Dalicus har ett team av kompetenta och engagerade medarbetare, som drivs av att leverera värde och kundnöjdhet. Varje fråga och varje utmaning tas på allvar, och teamet jobbar ständigt med att ge snabba och korrekta svar.

– Vi jobbar mycket med fast pris och inkluderar enklare rådgivning i våra priser. Målet är att vara snabba med återkoppling och alltid hålla kunden informerad, säger My, ägare. 

 

Välkommen för en kostnadsfri offert!