Dalicus

Auktoriserad redovisnings- & revisionsbyrÄ i Kristianstad.

Dalicus Àr en fullservicebyrÄ som har allt under ett tak. Vi levererar kompletta lösningar inom redovisning, revision och rÄdgivning.

Vi Àr en byrÄ som skiljer sig frÄn mÀngden med vÄr personliga prÀgel, dÀr varje kunds ekonomiska resa och behov stÄr i rampljuset. Vi kombinerar expertis med en genuin omsorg om ditt företags framtid.

Kundens behov i fokus

FrÄn löpande bokföring till avancerad rÄdgivning och revision, har Dalicus allt du behöver för att ta ditt företag till nÀsta nivÄ. HÀr har du möjligheten att styra vilka delar av din redovisning du vill ha hjÀlp med.

Team Dalicus

Vi pÄ Dalicus har erfarenhet av att arbeta med bÄde stora och smÄ bolag, inom olika branscher och sektorer. Dalicus har ett team av kompetenta och engagerade medarbetare, som drivs av att leverera vÀrde och kundnöjdhet. Varje frÄga och varje utmaning tas pÄ allvar, och teamet jobbar stÀndigt med att ge snabba och korrekta svar.

– Vi jobbar mycket med fast pris och inkluderar enklare rĂ„dgivning i vĂ„ra priser. MĂ„let Ă€r att vara snabba med Ă„terkoppling och alltid hĂ„lla kunden informerad, sĂ€ger My, Ă€gare. 

 

VÀlkommen för en kostnadsfri offert!