FDAB / Företagsdata i Åhus

fdab_cover

Välkommen att utvecklas med oss

Vår kunskap och våra uppdragsgivares utmaningar leder till utveckling och nya sätt att tänka och jobba.

Framförallt för den som är uppdragsgivare. Ett system är riktigt bra först när det är anpassat efter användarens krav, förutsättningar och behov. Vi hjälper er från behovsanalys till ett system som fungerar i verkligheten. Att anpassa ett system så att det fungerar på bästa sätt för varje enskild uppdragsgivare är det som utvecklar oss.

Sedan starten 1994 har det hänt mycket. Både inom vår bransch och inom Företagsdata. Idag är vi stolta över att leverera system till en mängd små och medelstora företag över hela Sverige med utgångspunkt från Skåne. System som vi vet förenklar företagens sätt att jobba. Utvecklingen är ständig och vi är glada att vara en del av den.

Titta gärna runt på sidorna och läs mer om de system, lösningar och leverantörer som vi arbetar med. Alla valda med omsorg. Välkommen att kontakta oss för att få hjälp med en behovsanalys och lösningar för just ert företag.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Elvira ger dig mer tid för dina kunder

Elviras grundmoduler ger ett kraftfullt grundläggande kundinformations- och debiteringssystem för användning inom områdena el- och näthandel, fjärrvärme och vatten, samt en mängd olika periodiska nyttigheter som t ex kabel-tv, bredband och renhållning. Uppgifter om kunder, anläggningar, mätare, avtal, fakturor och avläsningar med mera finns samlade i en utgångspunkt, anläggningsregistret.

I Elviras anläggningsregister får du direkt en överskådlig bild över vilka nyttigheter (el, fjärrvärme, vatten, periodisk) som finns, vilka fakturor som gått ut och är betalda respektive obetalda, kravdatum och mycket mer. Saknar du något fält i anläggningsbilden finns det möjlighet att själv anpassa programmet och lägga till egna fält.

Elvira gör kundprocesserna lätta och smidiga. För dig innebär det att ditt arbete blir lite enklare och att du får mer tid över för dina slutkunder.

Ditt behov av IT?

Hur ser ditt IT behov ut? Vilka är dina framtidiga förväntningar på hur din IT ska fungera? Du kan få en lösning som utvecklar sig i takt med din verksamhet – oberoende av dina behov och önskemål!

 frihet

Om du letar efter flexibilitet med möjlighet till förlängningar efter behov – så har du hittat din lösning.

  • Du får en flexibel lösning som utvecklas med ditt företag
  • Du får bara vad du behöver just nu – ingen överflödig utrustning
  • Du kan nå din information överallt där det finns en dator och Internet
  • Du får en mobil lösning som garanterar data och information till alla i företaget
  • Dina uppgifter är säkra med ett webhotell – alltid backup
  • Du får den service och support du behöver

Med våra lösningar är du alltid snabbt klar med IT till en ny medarbetare, en ny avdelning eller vad behovet kan vara. Du får en kraftfull lösning som fungerar överallt där du har tillgång till en dator och Internet – och du kan följa med och bli uppdaterad på din smartphone eller surfplatta. När du väljer oss för att ta hand om din datamiljö får du en professionell IT-partner. Hel eller delvis outsourcing av din IT-lösning är ett flexibelt och ekonomiskt alternativ. Du får bättre drift, större tillgänglighet, möjlighet till mobila lösningar och den hjälp, service och support du behöver.