9 APRIL ANNA-LENA & HELEN fr FORM & STRUKTUR

14 MAJ OTTO fr OTTO GLASS


BETYDELSEN AV EN TRÄDGÅRD

För oss betyder trädgården rekreation, hälsa och välbefinnande. Något som är oerhört viktigt för oss alla. De flesta tilltalas av det vackra och njuter av att befinna sig i en behaglig och rekreativ miljö. Har du någon gång reflekterat över varför du trivs på vissa platser men inte på andra? Känns trädgården behagfull och rekreativ och funktionell ökar värdet på fastigheten i samma takt som din hälsa. I denna föreläsning reflekterar vi, analyserar och ger tips på hur man kan skapa en trädgård att leva i.

Anna-Lena & Helen, Form & Struktur Trädgårdsarkitektur

OM FÖRELÄSNINGARNA

Trivselgruppen är en samling härliga människor som träffas och umgås inför olika föreläsningar med olika ämnen. Föreläsningarna hålls alltid på ÅhusGården, Sigfridsvägen 5, Åhus. Då Trivselgruppens syfte är att trivas och må bra tillsammans uppmanar vi att man i möjligaste mån kommer och fikar före föreläsningarna.

En av utmaningarna för gruppen bakom Trivselgruppen är att hitta bra föreläsare och/eller ämnen som harmonierar med varandra och har en bra variation. Det finns ingen ekonomisk vinst i träffarna för gruppen eller ÅhusGården (alla ställer upp ideellt) men kostnader finns i samband med alla föreläsningar i form av lokal, fika, personal, present till föreläsare etc.

Vi är tacksamma att ni bidrar!

Agenda
09.30 Kaffe och fralla står uppdukat och vi trivs.
10.00 Föreläsning
11.00 ca Avslut

Anmälan senast söndagen innan föreläsning genom att fylla i ett formulär (dessa hittar du via vår Facebook sida om du inte har fått formuläret på mejl). Frågor besvaras på mejl trivselgruppenahus@gmail.com. Anmälningar efter söndagen innan föreläsning måste förfrågas till trivselgruppenahus@gmail.com

Inbjudan sker genom utskick på mejl, inlägg med länk i Facebook grupp för både Trivselgruppen och på ÅhusSweden. Bindande anmälan via enkät svar. Förhinder måste meddelas på mejl.

Vi reserverar oss för ändringar i programmet.

Välkomna!

Trivselgruppens strategigrupp

Roland, Per-Olof, Birger, Kurt & Louice

Foto: Lennart Johanzon