Planera ditt besök på Åhus Beach i sommar

22 June, 2022

Nu kan du planera besöket så att er turneringsupplevelse blir så smidig som möjlig.
Turneringsområdet är öppet mellan 14-23 juli från klockan 09.00-22.30. Restaurangerna och butikerna har öppet så länge turneringsområdet har öppet.
Aktiviteter
Turneringsområdet är fullt med action. Vad du kan göra på området kan du läsa mer om här.
Biljetter
Du kan köpa inträde i entrén och online för 150 kronor för en dag och 250 kr för två dagar. Det går även att köpa entré för alla 10 dagar för 450 kr. Ungdomar 13-18 år kan köpa entré för alla 8 dagar för 100 kr. Barn upp till 13 år samt över 80 år går gratis.
Grillkasse
Grillar finns att använda i lagtältsbyn. Grillkassen innehåller 8 st korvar eller 8 st hamburgare med tillbehör. Grillkassen går att förboka dagen innan besöket. Den hämtas ut tidigast 10:00 i Åhus Beach Grab&Go.
Parkering
Vi rekommenderar att cykla till turneringsområdet om möjlighet finns, cykelparkering finns precis vid huvudentrén på Stubbagatan. Närmaste busshållplats är Åhus Åhusbryggan via Skånetrafiken. Det går att förboka P-plats precis vid turneringsområdet på Tennisvägen i Åhus för 100 kr per dag. Det går även att förboka parkering vid Åhus IP på Åhus Folketsparkgatan samt vid Åhus Seaside på Kantarellvägen för 50 kr.
Boka din upplevelse i Åhus Beach Shop

Senaste nytt

Medlemsbesök hos Otto Glass

27 June, 2022

Medlemsbesök på Otto Glass premiärdagen för Ottos Trädgård i Yngsjö förra måndagen.  ...

Läs mer

Planera ditt besök på Åhus Beach i sommar

22 June, 2022

Nu kan du planera besöket så att er turneringsupplevelse blir så smidig som möjlig. ...

Läs mer

Ny medlem Apotek Hjärtat

21 June, 2022

Apotek Hjärtat är ny medlem i Platsorganisation Åhus. Apottek Hjärtat ligger i samma entré som Ica Kvantum på Hanöhallen. ...

Läs mer