Monicas Fotvård ny Företagsmedlem

7 October, 2020

Ta första steget mot välmående fötter….

Fötterna är något av det värdefullaste du har och förtjänar all omtanke de kan få. Hur fötterna mår påverkar resten av kroppen. Har du någon gång funderat över att dina fötter ska bära dig hela livet? Då behövs omvårdnad och omtanke oavsett ålder. Vill man må bra i kroppen så är det viktigt att ta hand om sina fötter. Låt mig få ta hand om DINA fötter på bästa sätt efter DINA behov.

Vid medicinsk fotvård kan du få hjälp med olika problemområden men även rådgivning om hur du sköter om och förebygger fotproblem och håller dina fötter friska. Regelbunden fotvård kan minska framtida smärta och besvär i fötterna.

Att vårda, underhålla och sköta om sina fötter kan man göra utan att ha några direkta besvär. Du behöver inte ha problem för att komma till mig, utan kan unna dig själv en stund för avkoppling och få fötterna ompysslade. Har du svårt att ta dig till min salong erbjuder jag även hembesök.

Mitt namn är Monica Elvstrand och jag driver Monicas Fotvård sedan April 2019, då jag även blev färdig med min utbildning som diplomerad medicinsk fotterapeut. Jag brinner för mitt yrke där det bästa är alla fina möten med mina kunder. Att få hjälpa andra till välmående och bättre fothälsa känns meningsfullt och viktigt. Min förhoppning är att du ska lämna min salong nöjd, med ett leende på läpparna och början till en regelbunden fotvård.

Fotvård är inte lyx, det bara känns så…

Till mig är alla välkomna & självklart kan du lösa in dina ÅhusSweden presentkort hos mig.

Hoppas vi ses!

Läs mer här

Monicas Fotvård – Åhus Sweden (ahussweden.se)

Senaste nytt

Smaka på Åhus 6 maj utsålt

24 March, 2023

I morse kl 07 släpptes biljetter till vårens upplaga av Smaka på Åhus. Inom loppet av 45 minuter såldes biljetterna slut och nu laddar krogarna...

Läs mer

Ny styrelse i Platsorganisation Åhus

23 March, 2023

Under onsdagen hölls Platsorganisation Åhus årsmöte på Åhus Gästgivaregård och där ett 40-tal medlemmar i föreningen deltog....

Läs mer

Seglarkrogen öppnar för säsongen 31 mars

23 March, 2023

Beläget i ett charmigt och rustikt båthus vid kajen i Åhus hittar du Seglarkrogen. ...

Läs mer